Μπαλαγιάζ στα μαλλιά – Η τεχνική που αγαπούν οι stars

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Το balayage είναι μια γαλλική λέξη που σημαίνει «σαρώνω» και στην προκειμένη περίπτωση «βάφω». Ο σκοπός της τεχνικής αυτής βαφής μαλλιών είναι η διατήρηση του φυσικού χρώματος και η προσθήκη φωτεινότητας στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου.

Το μπαλαγιάζ είναι μια τεχνική βαφής των μαλλιών που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια κι έχει αγαπηθεί από γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού το αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι πολύ φυσικό.

Δεν είναι ανταύγειες, ούτε όμπρε, αλλά μια πιο ήπια και όμορφη τεχνική για να βάψετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε μια εντυπωσιακή και υγιή εμφάνιση.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις για μπαλαγιάζ στα μαλλιά που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αναζητήστε λοιπόν έναν έμπειρο κομμωτή και εξηγήστε του τι ακριβώς θέλετε.

Η επιλογή του ειδικού που θα αναλάβει την βαφή στα μαλλιά σας έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αν ο κομμωτής δεν γνωρίζει απόλυτα την τεχνική του balayage στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σας κάνει ανταύγειες, κάτι που δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να καταστραφούν οι άκρες των μαλλιών σας από την λάθος χρήση του προϊόντος ξανοίγματος και να δημιουργηθεί ψαλίδα.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram