Θέλετε να ανανεώσετε το makeup look σας και να δώσετε έναν ανοιξιάτικο αέρα στο μακιγιάζ σας; Τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει ένα προϊόν που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας, το χρησιμοποιούμε καθημερινά το καλοκαίρι και δίνει ένα πιο ανοιξιάτικο, καλοκαιρινό στυλ στο look μας.

Ο λόγος για το bronzer. Το εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά και το σβήνουμε προς τα πάνω στις ρίζες των μαλλιών αλλά και προς τα κάτω στο λαιμό και το πηγούνι. Με άλλα λόγια ενισχύουμε τα κοψίματα και έτσι δίνουμε στο πρόσωπό μας μία διακριτική, ηλιοκαμένη λάμψη. Επιπλέον το bronzer μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως σκιά στο κινητό βλέφαρο.

Το ότι χρησιμοποιούμε bronzer, δεν σημαίνει ότι αμελούμε το ρουζ, το οποίο φέτος είναι ένα must προϊόν σε αποχρώσεις όπως ροζ και κοραλί.

Σε κάθε περίπτωση αποφεύγουμε τις υπερβολές, άλλωστε το έντονο makeup style και οι υπερβολές στα κοψίματα είναι κάτι που έχουμε αφήσει στο παρελθόν. Φέτος αναδεικνύουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά όσο πιο διακριτικά γίνεται, χωρίς να τα αλλοιώνουμε!