Όταν είσαι μοντέλο ένα είναι το μόνο σίγουρο, δεν πρέπει να φοβάσαι τις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση λόγω της δουλειάς και να τολμάς να ρισκάρεις.

H Gigi Hadid έκλεισε την πρώτη της καμπάνια για τον οίκο Prada, μια συνεργασία που αποτελεί όνειρο για κάθε μοντέλο! Μάλιστα για τις ανάγκες αυτής της καμπάνιας η Hadid χρειάστηκε να ξανοίξει τα φρύδια της!

Στη νέα καμπάνια του οίκου Prada για την άνοιξη του 2019 η Gigi Hadid πρωταγωνιστεί μαζί με άλλα μοντέλα πρώτης γραμμής και όλες τους έχουν μπει στον ρόλο της Twiggy: pixie cut και spider lashes.

Η Gigi, με την σειρά της, ανέβασε και στον δικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια αντίστοιχη φωτογραφία της από την καμπάνια και έγραψε τα εξής: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις τι σημαίνει αυτό για εμένα! Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που ονειρεύεσαι να συμβούν αλλά δεν περιμένεις ποτέ ότι θα τα καταφέρεις. Στην κυρία Prada και όλη την ομάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπειρία και για την ευκαιρία που μου δώσατε. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα!».