Αθηνά Οικονομάκου: «Το Α και το Ω στη ζωή μου είναι ο χρόνος με την οικογένειά μου»

1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | Lilipop Team

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town μίλησε για την επιστροφή της στη σειρά «Έλα στη θέση μου» μετά την γέννηση του παιδιού της.

«Ξεκίνησα δουλειά όταν το μωρό ήταν 7,5 μηνών και με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ώστε να μπορώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται μαζί του. Κι εδώ θα ήθελα να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της παραγωγής και τους συνεργάτες της σειράς που δέχτηκαν όλα όσα ζήτησα (σ.σ. γκρουπαριστά γυρίσματα προκειμένου να είναι λιγότερες οι μέρες και οι ώρες της στο πλατό), για να μπορεί η Φαίη να γυρίζει στο σπίτι της!».

Πριν από ενάμιση χρόνο η Αθηνά Οικονομάκου δήλωνε ότι ενώ η τηλεόραση και ο κινηματογράφος της αρέσουν, στο θέατρο νιώθει πως εγκλωβίζεται. Αυτό, όμως, πλέον έχει αλλάξει, αφού όπως λέει:

«Δεν αποκλείω πλέον τίποτα, το μόνο που με νοιάζει είναι μια καλή συνεργασία και ένας ενδιαφέρων ρόλος. Απλώς δεν μπορώ να συνδυάσω και θέατρο και τηλεόραση γιατί το Α και το Ω στη ζωή μου είναι ο χρόνος με την οικογένεια μου. Είμαι όμως ανοιχτή σε κάθε πρόταση. Ήδη έχω συζητήσει διάφορα πράγματα για του χρόνου».

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram