Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της για την 1η επέτειο του γάμου τους!

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος έκλεισαν έναν χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Τον έρωτα του ζευγαριού συμπλήρωσε ο ερχομός της κόρης του που ετοιμάζονται να τη βαφτίσουν στις 20 Ιουλίου στο Πόρτο Χέλι!

Με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους η παρουσιάστρια έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της!

Συγκεκριμένα η Φλορίντα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στην μία εκ των οποίων ποζάρει με τον σύζυγό της, κι έγραψε στη λεζάντα: «Σε αγαπώ όταν επιμένεις πως έχεις δίκιο. Μου αρέσει που μετά από μια ολόκληρη μέρα μαζί σου, έχω άκομα το άρωμα σου πάνω στα ρούχα μου. Σε αγαπώ όταν λες ότι ζεσταίνεσαι και έξω έχει παγωνιά. Λατρεύω την έκφραση στο πρόσωπο σου όταν λέω κάτι που σου φαίνεται τρελό και είμαι ευτυχισμένη που είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μιλάω το βράδυ πριν κοιμηθώ.Είσαι η καρδιά μου. Σε ευχαριστώ»!

View this post on Instagram

Σε αγαπώ όταν επιμένεις πως έχεις δίκιο.Μου αρέσει που μετά από μια ολόκληρη μέρα μαζί σου, έχω άκομα το άρωμα σου πάνω στα ρούχα μου. Σε αγαπώ όταν λες ότι ζεσταίνεσαι και έξω έχει παγωνιά.Λατρεύω την έκφραση στο πρόσωπο σου όταν λέω κάτι που σου φαίνεται τρελό και είμαι ευτυχισμένη που είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μιλάω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Είσαι η καρδιά μου. Σε ευχαριστώ! ❤️ #1YearMarried #love#family #photocredit @ninpapa

A post shared by Florinda Petruzzellis (@florindu) on


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram