Ίαν Στρατής: «Mε αγχώνει όλο αυτό με τη δημοσιότητα»

15 ΜΑΪΟΥ 2019 | Lilipop Team

Στο κοινό συστήθηκε πριν από τρία χρόνια περίπου, ως φαβορί του XFactor. Φέτος τον απολαύσαμε σε διάφορους ρόλους μεγάλων τραγουδιστών, όπως ο Freddie Mercury, στο Your Face Sounds Famliliar.

Με ό,τι χρήματα περίσσευαν από το έπαθλο του XFactor, ο Στρατής είχε δηλώσει πως θα «χτυπούσε» στο αριστερό του μπράτσο ένα τατουάζ με μια μαριονέτα να κινεί τα νήματα, δηλαδή τον κόσμο εκεί έξω. Τα κατάφερε άραγε; Η απάντηση είναι πως μάλλον ναι, καθώς ο τραγουδιστής πλέον είναι αρκετά διάσημος στην εγχώρια μουσική σκηνή με εκατομμύρια θαυμάστριες να ανυπομονούν για το επόμενό του βήμα.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε, «Απλώς σκέφτομαι, κινούμαι και μιλάω λίγο ιδιαίτερα. Βασικά, δεν είμαι καλός στις συνεντεύξεις, με αγχώνει όλο αυτό με τη δημοσιότητα. Επίσης, δεν θέλω να βάζω όρια στον εαυτό μου. Πόσο μάλλον να μου βάζουν οι άλλοι. Για παράδειγμα, μετά το ΧFactor βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι που με παρότρυναν να τραγουδήσω ελληνικά τραγούδια. Μου είπαν ότι έτσι θα κάνω γρήγορα επιτυχία. Τους εξήγησα ότι δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Ήμουν κάθετος σε αυτό και δεν μου βγήκε σε κακό. Επιτέλους, νιώθω ότι κάνω αυτό που αγαπώ. Και σε αυτό με έχει βοηθήσει πολύ η εταιρεία μου. Δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω αυτή τη δουλειά για τα χρήματα και τους φανς, αν είχα ακούσει τη γνώμη των άλλων, τώρα θα ήμουν στο σπίτι μου».

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram