Ο Jon Snow ξεσπά κατά των αρνητικών κριτικών του «Game of Thrones»

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Ο Jon Snow του «Game of Thrones» μιλώντας στο Esquire βγήκε από τα ρούχα του και δήλωσε ότι αισθάνεται «περιφρόνηση» για όποιον νιώθει απογοητευμένος από τη σειρά που έκανε πρεμιέρα με τον 8ο και τελευταίο κύκλο την Κυριακή 14 Απριλίου.

Ο Kit Harington ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Δεν θέλω να ακουστώ κακός, αλλά όποιος ξοδεύει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και κάνει αρνητική κριτική, μπορεί να πάει να γ@@@θεί». Πρόσθεσε ότι κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα «πόσο πολύ δουλειά χρειάστηκε… πόσο οι άνθρωποι νοιαζόταν γι’ αυτό … πόσο οι άνθρωποι πίεσαν τον εαυτό τους».

Ο πρωταγωνιστής του GoT δηλώνει πως όλοι εργάστηκαν σκληρά και έμειναν ξάγρυπνοι πολλές νύχτες για να εξασφαλίσουν πως οι φανς παραμένουν ικανοποιημένοι από το τέλος της σειράς.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Kit Harington παραδέχθηκε όμως πως και ο ίδιος, όταν του πρότειναν το ρόλο και διάβασε το σενάριο, δεν εντυπωσιάστηκε: «Όταν διάβασα το εισαγωγικό, το 2009, θυμάμαι ότι σκέφτηκα, «τι σκατά είναι αυτό; Δεν τον καταλαβαίνω, ας το ξαναδιαβάσω…». Και το διάβασα ξανά και ξανά και σκεφτόμουνα, «ακόμα δεν το καταλαβαίνω καθόλου, είναι περίεργο, αλλά είναι HBO – και εντάξει, ας το κάνουμε»!

Για την ιστορία η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έσπασε το ρεκόρ του HBO, με 17,4 εκατομμύρια θεατές μόνο στις ΗΠΑ.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram