Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης βάφτισαν το παιδάκι τους

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Το μεσημέρι της Κυριακής, Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτης Ταχτσίδης, βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη άλλη μια κόρη ενώ τώρα περιμένει και το τρίτο τους παιδάκι. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της, ο οποίος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος.

Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της γράφοντας: «Και το όνομα αυτού: Κωνσταντίνος! Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας. Εμείς οι γονείς, το μόνο που επιζητούμε είναι να έχει πάντα την υγεία του, ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο! Εμείς ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει…

-Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά, Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη) Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι, ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας! Τους νονούς μας, να είναι πάντα ΆΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών.
Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΌΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι,τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας !
(Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες )..
-Να είστε ΌΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας».

View this post on Instagram

09/06/2019 😇 #baptismday#KONSTANTINOS💙 Και το όνομα αυτού : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ! Να μας ζήσει το νεοφώτιστο αγγελούδι μας.Εμείς οι γονείς @panostach77 , @lady_tachtsidi77 το μόνο που επιζητούμε ειναι να έχει πάντα την υγεία του,ευλογημένο στο δρόμο του Θεού και πάντα ευτυχισμένο! Εμεις ως γονείς θα του δώσουμε βάσεις για να πατήσει γερά στα πόδια του κ φτερά για να πετάξει … -Σε αγαπάμε πολύ , η οικογένειά σου!(Μαμά,Μπαμπάς και η αδερφή σου Αφροδίτη) ——————————————————————————— Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους παρευρέθηκαν στη βάφτιση του γιου μας, συγγενείς και φίλοι,ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες που ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά μας ! Τους νονούς μας @noesalloras – @kgrigoriou ,να είναι πάντα ΑΞΙΟΙ και όλους τους δικούς μας στενούς συγγενείς που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και την προσωπική του βοήθεια όλες αυτές τις ημέρες προετοιμασιών. Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους εσάς τους ιντερνετιακούς φίλους για τις ευχές σας κ την αγάπη σας και τέλος ΟΛΟΥΣ όσους συντέλεσαν με την εργασία, το μεράκι,τον κόπο τους κ την προσφορά τους να βγει ένα όμορφο επιθυμητό αποτέλεσμα και για την άψογη σε όλα συνεργασία μας ! (Σε επόμενο ποστ θα αναφέρω τους πάντες ).. -Να είστε ΟΛΟΙ σας καλά και να χαίρεστε εξίσου τις οικογένειές σας ❤️ *Photo 📸by unique @serafeim_ziou_photography

A post shared by ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏼👶🏼🧿👑🦄 (@lady_tachtsidi77) on

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram