Με άρωμα αρχαίας Ελλάδας η Gucci Pre-Fall 2019

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Η αρχαία Ελλάδα γίνεται η κύρια πηγή έμπνευση για τη νέα collection του οίκου Gucci, Pre-Fall 2019.

Η φωτογράφιση για την συλλογή Pre-Fall 2019 του οίκου πραγματοποιήθηκε στην γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στην αρχαία ελληνική αποικία Σελινούντα στη νοτιοδυτική Σικελία που θυμίζει έντονα την Ακρόπολη. Πρόκειται για την pre-fall συλλογή του ιταλικού οίκου για το 2019 με την καμπάνια να διακρίνεται από έντονα ελληνικά στοιχεία.

Θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας είναι το «συμπόσιο», μία συνάντηση φίλων και συγγενών στο λόφο του αρχαιολογικού χώρου, όπου κάποιοι συζητούν πολιτικά ζητήματα, άλλοι φιλοσοφούν και άλλοι απαγγέλλουν ποιήματα, παίζουν ή τραγουδούν και χορεύουν.

Οι χαρακτήρες που έχουν επιλεχθεί φωτογραφίζουν την πολυπολιτισμικότητα που συναντά κανείς στην Venice Beach της Καλιφόρνια, όπως rollerbladers, bodybuilders και surfers.

Με αυτόν τον τρόπο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, Alessandro Michele συνδέει το χθες με το σήμερα και αντιπαραθέτει τα ερείπια με τους σύγχρονους γεμάτους ζωή ανθρώπους.

Ο ταλαντούχος Glen Luchford φωτογραφίζει τα μοντέλα με τις ηλεκτρικές boho δημιουργίες Gucci που χαρακτηρίζονται από πολύχρωμα μοτίβα, μεταλλικά υφάσματα και μεγάλα αξεσουάρ.
Art Director της καμπάνιας είναι ο Christopher Simmonds, ενώ το styling των μοντέλων επιμελήθηκε ο Jonathan Kaye.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram