Καρπούζι, τόσο νόστιμο, τόσο δροσερό, τόσο «μαγικό», τόσο ευεργετικό. Ξέρεις πόσα μπορούν να σου συμβούν, τρώγοντάς το; Τι να τα κάνεις τα κολλαγόνα, όταν έχεις αυτό το φρούτο; Φέτος το καλοκαίρι, τίμησέ το! Γιατί για όσες δεν το γνωρίζετε, ο χυμός από το καρπούζι, είναι το μυστικό για την αντιγήρανση, που βοηθάει την ενίσχυση του κολλαγόνου στο δέρμα μας.

Η καροτίνη η οποία περιέχει, βοηθάει να διατηρήσουμε την όψη μας νεανική. Μία μεγάλη φέτα καρπούζι, περίπου 100 γρ, καλύπτει την καθημερινή μας ανάγκη σε βιταμίνη C η οποία βοηθάει την οικοδόμηση και τη διατήρηση του κολλαγόνου.

Το καρπούζι δεν λείπει από τη διατροφή της Kate Perry

 

Μετά το γυμναστήριο

Τελικά όχι μόνο ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αλλά και μία φέτα καρπούζι. Μετά από μία εξαντλητική προπόνηση στο γυμναστήριο, νιώθεις ότι πονάς και είσαι πιασμένη παντού. Ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ, με τα πόδια ψηλά, και απόλαυσέ το. Είναι τόσο πλούσιο σε κάλιο, που βοηθάει στη ρύθμιση των δράσεων των νεύρων και των μυών σου.

Πολέμησε μόνη σου τα παχάκια

Με μηδέν λιπαρά και μόλις 40 θερμίδες ανά μερίδα, μπορείς να καταναλώσεις όσο καρπούζι θέλεις, χωρίς να ανησυχείς για το σώμα σου. Τα καρπούζια δεν έχουν σχεδόν καμία θερμίδα, και η περιεκτικότητα τους σε νερό φθάνει στο 92%. Έτσι το καρπούζι θα «καθαρίσει» από τον οργανισμό σου τις δυσάρεστες τοξίνες.

 

Κάτι ξέρει και η Kim Kardashian, που τρώει, μία φέτα την ημέρα