Η Ιωάννα Λίλη εύχεται «Καλή Σαρακοστή» σε όλους!

Featured

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Η Ιωάννα Λίλη εύχεται «Καλή Σαρακοστή» σε όλους!

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Ιωάννα Λίλη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους «Καλή Καθαρά Δευτέρα και Καλή Σαρακοστή».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που μετράει αντίστροφα πλέον τον χρόνο για τη μεγάλη πρεμιέρα του «Revenge Body», το Σάββατο 16 Μαρτίου, μοιράστηκε με τους fans της στιγμιότυπα από τα γυρίσματα για τους τίτλους αρχής της εκπομπής, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Φίλοι μου Καλημέρα-ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-Χρόνια πολλά σε όλους-Καλή Σαρακοστή,να περνάτε πολύ όμορφα φίλοι μου!!! Ερχόμαστε @revenge_bodygr @opentvgr 16 Μαρτίου!!!!» έγραψε η Ιωάννα Λίλη στη λεζάντα.

Για του λόγου το αληθές…

Καλή Σαρακοστή και Καλά Κούλουμα!


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook  και ακολουθήστε μας στο Instagram


«Lots Of Socks»: Η εφετινή καμπάνια για το Σύνδρομο Down

Featured

«Lots Of Socks»: Η εφετινή καμπάνια για το Σύνδρομο Down

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Σήμερα 21 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down. Το σύνθημα της σημερινής ημέρας είναι «Lots Of Socks», δηλαδή «πολλές κάλτσες». Πρόκειται για μια πολύ απλή, αλλά πολύ δυνατή καμπάνια, η οποία προτρέπει τους ανθρώπους να φορέσουν διαφορετικού χρώματος κάλτσες, για να τιμήσουν τη διαφορετικότητα. Στόχος είναι, με αυτήν την αφορμή, να μιλήσουμε για την ισότητα ευκαιριών, τη μοναδικότητα, την αποδοχή και την ενσωμάτωση όλων των ανθρώπων σε κάθε δραστηριότητα.

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε σε αυτήν την καμπάνια, φορέστε τις αταίριαστες κάλτσες σας με υπερηφάνεια για να γιορτάσετε τη διαφορετικότητα. Εάν θελήσετε να τις ανεβάσετε στα social media, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags #lotsofsocks #rockyoursocks #worlddownsyndromeday.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down δεν ορίστηκε τυχαία την 21η Μαρτίου, καθώς προέκυψε από τα αριθμητικά δεδομένα που συνθέτουν το σύνδρομο (3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος=3.21).


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram