Διάσημη influencer από το Κουβέιτ αποθεώνει στο Instagram Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 | Lilipop Team

Η Fatima Al Mattar ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένη από μεγάλο τουριστικό Όμιλο σε συνεργασία με την Qatar Airways και ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη μέριμνα και το πρόγραμμα περιήγησης του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ).

Πρόκειται για μια Influencer, άτομο δηλαδή με μεγάλη επιρροή στα social media, καθώς την ακολουθούν 100.000 άτομα στο Ιnstagram. Επίσης, είναι δημιουργός της ιστοσελίδας hello965.com.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΘ, η Influencer από το Κουβέιτ ήρθε στην πόλη μας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) και με αφετηρία τον Λευκό Πύργο ξεναγήθηκε σε όλη την τουριστική διαδρομή των γνωστότερων μνημείων κι αξιοθέατων  της πόλης.

Μεταξύ άλλων γνώρισε τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη της παραλιακής, της Προξένου Κορομηλά και των Λαδάδικων. Επίσης, επισκέφθηκε το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και άλλα σημαντικά μέρη της πόλης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο χρόνος της φάνηκε λίγος, καθώς όπως είπε και η ίδια «Δεν φτάνει μια μέρα για να γνωρίσεις τη Θεσσαλονίκη».

Οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου και το ηλιοβασίλεμα του Θερμαϊκού ήταν αυτά που ενθουσίασαν περισσότερο τη Fatima Al Mattar. Τέλος, απήλαυσε τις παραλίες της Χαλκιδικής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram