Πόσα χρήματα κερδίζουν από το Game of Thrones οι πρωταγωνιστές;

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Η σειρά του HBO, τo Game of Thrones είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές αλλά και ακριβές σειρές της τηλεόρασης. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το κάθε επεισόδιο έχει κόστος, περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια!

Πολλά εξωτερικά πλάνα, εντυπωσιακά γραφικά, παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, όλα αυτά συνετέλεσαν να είναι μια πολυδάπανη σειρά που λατρεύτηκε παγκοσμίως, αποκτώντας φανατικό κοινό. Πόσα χρήματα όμως κερδίζουν οι πρωταγωνιστές του GoT;

Η Maisie Williams, λαμβάνει για τη συμμετοχή της στο Game of Thrones 150.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο!

O Kit Harignton είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, όμως όταν πρωτοξεκίνησε στη σειρά, δεν ήταν ευρέως αναγνωρίσιμος και οι απολαβές του δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Το 2014, όμως, το νέο συμβόλαιό του, σύμφωνα με το Celebrity Networth, έγραφε ότι θα εισπράττει 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο για την 5η και την 6η σεζόν του GOT! Με την κάθε σεζόν να έχει 10 επεισόδια, ο Kit είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 6.000.000 δολάρια.

Όσον αφορά την 7η και την 8η σεζόν, το συμβόλαιο του ηθοποιού άλλαζε και πάλι αναγράφοντας το ποσό των 500.000 δολαρίων για κάθε επεισόδιο.

Η Emilia Clarke είχε δηλώσει στο Vanity Fair, ότι πληρώνεται ακριβώς όπως και οι άντρες φίλοι της, οπότε και η δική της αμοιβή αγγίζει τα 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο!

Ο Jammie Lannister, ο κατά κόσμον γοητευτικός Nikolaj Coster-Waldau, έχει ως αμοιβή ανά επεισόδιο και αυτός, το ποσό των 500.000 δολαρίων.

O Tyrion Lannister παίρνει μισθό ίδιο με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, δηλαδή 500.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο.

Και στην περίπτωση της Lena Heady η αμοιβή της ήταν αρχικά 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο και έφτασε τα 500.000 δολάρια μετά την επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου της.


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram


 

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram