Χρόνια Πολλά στην Ιωάννα μας!

Featured

7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Χρόνια Πολλά στην Ιωάννα μας!

Τη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού τιμά σήμερα, 7 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς «Χρόνια Πολλά» στη δική μας Ιωάννα, την Ιωάννα Λίλη που σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή.

Η ομάδα του lilipop.gr εύχεται ολόψυχα στην Ιωάννα «Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και αγάπη»!!

Σήμερα όμως η Ιωάννα γιορτάζει και την ονομαστική γιορτή του γιου της, Γιάννη. «Χρόνια Πολλά στον Γιάννη, Ιωάννα μας. Να τον χαίρεστε!!»

View this post on Instagram

Καλημέρα-Καλημέρα φίλοι μου!!! Να έχετε όλοι μια Υπέροχη-Φανταστική εβδομάδα που ξεκινά!!!! Καλή Δευτέρα!!!! -Μπορείς να τρέξεις,να ξεφύγεις από όλα,εκτός από αυτά που κουβαλάς μέσα Σου-!!!!!!! Εκτός από Αυτά… Υπέροχα σκουφάκια των παιδιών made by @labyrinth8_ Φιλιά σε όλους!!!! #hellomyfriends #wishu #great #beautiful #week #greatmonth #myfamily #allmyworld #mylife #knittedcaps #madeby @labyrinth8_ #loveu #myfriends #missyou #seeusoon 😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙋

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

Τις καλύτερες ευχές μας να στείλουμε στην Ιωάννα και για τη μητέρα της, Φωτεινή που την Κυριακή 6 Ιανουαρίου των Θεοφανίων είχε την ονομαστική της γιορτή. Να την χαίρεσαι Ιωάννα!

Η ίδια έγραψε για την γιορτή της μητέρας της, στο Instagram τα εξής τρυφερά λόγια: «ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
Σ ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!! ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΗ».

«Lots Of Socks»: Η εφετινή καμπάνια για το Σύνδρομο Down

Featured

«Lots Of Socks»: Η εφετινή καμπάνια για το Σύνδρομο Down

21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Σήμερα 21 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down. Το σύνθημα της σημερινής ημέρας είναι «Lots Of Socks», δηλαδή «πολλές κάλτσες». Πρόκειται για μια πολύ απλή, αλλά πολύ δυνατή καμπάνια, η οποία προτρέπει τους ανθρώπους να φορέσουν διαφορετικού χρώματος κάλτσες, για να τιμήσουν τη διαφορετικότητα. Στόχος είναι, με αυτήν την αφορμή, να μιλήσουμε για την ισότητα ευκαιριών, τη μοναδικότητα, την αποδοχή και την ενσωμάτωση όλων των ανθρώπων σε κάθε δραστηριότητα.

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε σε αυτήν την καμπάνια, φορέστε τις αταίριαστες κάλτσες σας με υπερηφάνεια για να γιορτάσετε τη διαφορετικότητα. Εάν θελήσετε να τις ανεβάσετε στα social media, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags #lotsofsocks #rockyoursocks #worlddownsyndromeday.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down δεν ορίστηκε τυχαία την 21η Μαρτίου, καθώς προέκυψε από τα αριθμητικά δεδομένα που συνθέτουν το σύνδρομο (3ο χρωμόσωμα στο 21ο ζεύγος=3.21).


Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram