Τη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού τιμά σήμερα, 7 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας και εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχηθούμε από καρδιάς “Χρόνια Πολλά” στη δική μας Ιωάννα, την Ιωάννα Λίλη που σήμερα έχει την ονομαστική της γιορτή.

Η ομάδα του lilipop.gr εύχεται ολόψυχα στην Ιωάννα “Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και αγάπη”!!

Σήμερα όμως η Ιωάννα γιορτάζει και την ονομαστική γιορτή του γιου της, Γιάννη. “Χρόνια Πολλά στον Γιάννη, Ιωάννα μας. Να τον χαίρεστε!!”

View this post on Instagram

Καλημέρα-Καλημέρα φίλοι μου!!! Να έχετε όλοι μια Υπέροχη-Φανταστική εβδομάδα που ξεκινά!!!! Καλή Δευτέρα!!!! -Μπορείς να τρέξεις,να ξεφύγεις από όλα,εκτός από αυτά που κουβαλάς μέσα Σου-!!!!!!! Εκτός από Αυτά… Υπέροχα σκουφάκια των παιδιών made by @labyrinth8_ Φιλιά σε όλους!!!! #hellomyfriends #wishu #great #beautiful #week #greatmonth #myfamily #allmyworld #mylife #knittedcaps #madeby @labyrinth8_ #loveu #myfriends #missyou #seeusoon 😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙋

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

Τις καλύτερες ευχές μας να στείλουμε στην Ιωάννα και για τη μητέρα της, Φωτεινή που την Κυριακή 6 Ιανουαρίου των Θεοφανίων είχε την ονομαστική της γιορτή. Να την χαίρεσαι Ιωάννα!

Η ίδια έγραψε για την γιορτή της μητέρας της, στο Instagram τα εξής τρυφερά λόγια: “ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!
Σ ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!! ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ-ΜΟΝΑΔΙΚΗ”.