Δείτε πώς θα πετύχετε το άκρως θηλυκό 60’s μακιγιάζ

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | Lilipop Team

Θέλετε το βλέμμα μας να δείχνει σαγηνευτικό κι άκρως θηλυκό; Τότε το μακιγιάζ της δεκαετίας του ’60 είναι αυτό που αναζητάτε. Οι Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Sophia Loren κι άλλες αιθέριες υπάρξεις του ’60 ξεχώρισαν τόσο για τη φυσική τους ομορφιά όσο και για το signature make up τους και σήμερα θα δείτε πώς μπορείτε κι εσείς να πετύχετε αυτό το look.

Τη δεκαετία του ’60 η λευκή επιδερμίδα ήταν κυρίαρχη. Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα ανοιχτό foundation, λίγο πιο ανοικτό από την επιδερμίδα σας για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση, όμως φροντίστε ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό. Στη συνέχεια, απλώστε ελάχιστο ρουζ καθώς, τη συγκεκριμένη δεκαετία το επίκεντρο του make up είναι τα μάτια.

Στα 60’s τα μάτια ήταν περισσότερο έντονα και δραματικά. Για να πετύχετε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα παίξτε με τις σκιές, βάλτε έντονο μαύρο eyeliner ή μολύβι και πολύ μάσκαρα. Τα μάτια σας πρέπει να είναι το πιο έντονο στοιχείο στο πρόσωπό σας. Οι πρόσθετες βλεφαρίδες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες για το επιτυχημένο 60’s make up look. Προμηθευτείτε ψεύτικες βλεφαρίδες και βάλτε πολύ μάσκαρα.

Τελευταία σας κίνηση για να ολοκληρώσετε το 60’s make up είναι να βάλετε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση. Πριν όμως το απλώσετε, κάντε ένα περίγραμμα στα χείλη σας με παρόμοιας απόχρωσης μολύβι χειλιών και είστε έτοιμες.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram