Στα παρασκήνια της νέας φωτογράφισης-έκπληξης που έκανε η Ιωάννα Λίλη και θα δείτε σε λίγες ημέρες στο lilipop.gr για αγαπημένη εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ βρέθηκε η κάμερά μας και απαθανάτισε την Ιωάννα με τους εκλεκτούς συνεργάτες της.

Το ραντεβού δόθηκε στο καταπληκτικό ξενοδοχείο και “στολίδι” της Θεσσαλονίκης, το “Makedonia Palace”. Από νωρίς το πρωί η Ιωάννα Λίλη και οι συνεργάτες της: η στυλίστρια Φένια Κοροζίδου, η make up artist Ελένη Κανάκη, η hair expert Λίνα Χατζηπαναγιώτου αλλά και ο φωτογράφος Πάνος Μισαηλίδης με τη βοηθό του Ιωάννα Μελισσινού ήταν στις θέσεις του για τη νέα φωτογράφιση της Ιωάννας Λίλη με κομψά και στυλάτα ρούχα της γνωστής εταιρείας “Access Fashion“.

Κι αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μία φωτογράφισης; Τα παρακάτω βίντεο θα σας βάλουν στο κλίμα.

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι άκρως διασκεδαστική, φιλική και όμορφη με το χιούμορ να μην λείπει ανάμεσα στην Ιωάννα και τους υπέροχους συνεργάτες της. Για όλα “ευθύνεται” το περιοδικό του ξενοδοχείου και η φωτογράφιση μόδας που φιλοξενεί στις σελίδες του.

Η Ιωάννα μαζί με την στυλίστριά της, Φένια Κοροζίδου και τη βοηθό φωτογράφου, Ιωάννα Μελισσινού ξεκινούν να σχολιάζουν τη φωτογράφιση που επιμελήθηκε ο ταλαντούχος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, γνωστός και ως ο αυστηρός κριτής του Greece’s Next Top Model με story: “Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση ενός ζευγαριού”.

Η συνέχεια απολαυστική και ξεκαρδιστική. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν…