Εντυπωσίασε η εγκυμονούσα Meghan Markle στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση για το 2019

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Η έγκυος Meghan Markle το πρωί της Πέμπτης ανέλαβε επισήμως την πρώτη της «βασιλική δουλειά». Η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσε  ότι θα γίνει ανάδοχος τεσσάρων εθνικών οργανισμών και φιλανθρωπικών οργανώσεων, ανάμεσά τους το Εθνικό Θέατρο και οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες και την καλή διαβίωση των ζώων, προκειμένου να αγωνιστεί για πολύ αγαπημένους της σκοπούς.

Η 37χρονη Δούκισσα θα γίνει επίσης η ανάδοχος της οργάνωσης Smart Works που βοηθά μακροχρόνια άνεργες γυναίκες καθώς και της οργάνωσης Mayhew που αγωνίζεται για την καλή διαβίωση των ζώων.

«Η Δούκισσα είναι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνει την αναδοχή εθνικών και οργανώσεων βάσης που αποτελούν μέρος της δομής του Ηνωμένου Βασιλείου και ανυπομονεί να συνεργαστεί με αυτές ώστε να προσελκύσει περισσότερο την προσοχή της κοινής γνώμης στους σκοπούς τους», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Στη διάρκεια της επίσκεψής της στην Smart Works, η Meghan βοήθησε μεταξύ άλλων μια άνεργη γυναίκα να επιλέξει τα κατάλληλα ρούχα για μια συνέντευξη.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην αναφερθούν και στην εμφάνιση της εγκυμονούσας Meghan Markle, εκθειάζοντας για ακόμη μια φορά την εκλεπτυσμένη της εμφάνιση καθώς επέλεξε ένα κομψό φόρεμα Hatch, ενός brand με ρούχα για μητέρες, συνδυασμένο με παλτό Oscar de la Renta.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram