Η εντυπωσιακή φωτογράφιση μόδας που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος με πρωταγωνίστρια την Emma Stone

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και εκτός της μεγάλης οθόνης! Για του λόγου το αληθές, ο Έλληνας σκηνοθέτης επιμελήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο editorial μόδας του περιοδικού W το οποίο του ζήτησε να το κάνει με μοντέλο την Emma Stone, την μία εκ των τριών πρωταγωνιστριών της ταινίας του «Η Eυνοούμενη» (The Favourite) που είναι υποψήφια για δέκα βραβεία Όσκαρ.

Κάντε like στην σελίδα του lilipop.gr στο Facebook για να είστε ενημερωμένοι για ΟΛΑ!

«Στην αρχή, είχα σκεφτεί το σενάριο μιας γυναίκας που περιτριγυρίζεται από βαλσαμωμένα ζώα αλλά αφού το συζητήσαμε με την Emma που αγαπά πολύ τα σκυλιά, αποφασίσαμε να πάμε σε αληθινά ζώα», δήλωσε για το πρότζεκτ ο Γιώργος Λάνθιμος.

«Ήθελα να γεμίσω το δωμάτιο με ψεύτικους σκύλους έτσι ώστε ο θεατής να μην μπορεί να ξεχωρίσει τους πραγματικούς από τα ομοιώματα είπε ο σκηνοθέτης», είπε ο σκηνοθέτης. «Τα ζώα είναι μέρος της ζωής μας, γι’ αυτό και τα βάζω στις ταινίες μου. Η σχέση όμως που έχουμε μαζί τους μου φαίνεται πάντα κάπως περίεργη. Όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι κάποια είναι εντάξει να τα τρώμε και κάποια ούτε να το διανοηθούμε δεν μπορούμε. Και όλοι ή σχεδόν όλοι, αγαπάμε τα σκυλιά. Τι συμβαίνει όμως με μια γυναίκα που αγαπάει 15 σκυλιά;»

Παρότι ο Λάνθιμος και η Stone επέλεξαν μαζί τις διαφορετικές ράτσες, τον ίδιο τον ενδιέφεραν περισσότερο ως ζωτικό, αλλά μάλλον άψυχο μέρος του σκηνικού παρά ως αντικείμενα αγάπης και τρυφερότητας.

Κάντε like στην σελίδα του lilipop.gr στο Facebook για να είστε ενημερωμένοι για ΟΛΑ!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram