Η pre-fall συλλογή του Moschino είναι γεμάτη αναφορές στις iconic ταινίες του Federico Fellini

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 | Lilipop Team

Ο Jeremy Scott του Moschino στη νέα pre-fall συλλογή για το 2019 τίμησε τον film director Federico Fellini με ένα fashion show γεμάτο αναφορές στις πιο iconic ταινίες του.

Τα αρχαία ρωμαϊκά στοιχεία, τα πλάσματα από τον λατινικό κόσμο, καθώς και οι χαρακτήρες από τη βενετσιάνικη εποχή του 18ου αιώνα που απεικονίστηκαν στην ταινία “Casanova” συναντήθηκαν στην πασαρέλα και ενθουσίασαν τον κοινό.

Οι gladiator κορσέδες προστέθηκαν πάνω από σατέν, αέρινα φορέματα και πολλά 3D στοιχεία που αντικατόπτριζαν τη Μέδουσα διακόσμησαν τα see-through φορέματα ενώ η εικονογραφία της Αρχαίας Ρώμης τυπώθηκε πάνω σε jackets και θηλυκά, ντραπέ φορέματα..

Μερικά από τα μοντέλα φορούσαν extravagant περούκες και ρούχα με βολάν, θυμίζοντας σταρ της Όπερας, ενώ η κλασική ταινία του Fellini “8/12” απεικονιζόταν στα αισθησιακά φορέματα με φτερά, που πολλές φορές συνδυάζονταν με urban και σύγχρονα parka jackets.

Ο σχεδιαστής δήλωσε πως φανταζόταν αυτές τις γυναίκες σαν ντίβες που διακόπτουν για λίγο τα γυρίσματα της ταινίας και φορούν το αγαπημένο τους πανωφόρι για να ξεκουραστούν στο backstage.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram