Μπορεί η Meghan Markle να επιχείρησε με όποιον τρόπο μπορούσε να σταματήσει  τη «διαμάχη» με τον πατέρα της που από την στιγμή που έγινε γνωστό πως πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, εκείνος άρχισε να την εκθέτει με συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης διεθνώς.

Παρ’ολα αυτά ο 74χρονος Thomas Markle φάνηκε να μην «χαμπαριάζει» αφού έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη την επιστολή που του έστειλε η κόρη του, ζητώντας του να σταματήσει να την εκθέτει.

Όλα ξεκίνησαν όταν πέντε φίλοι της Meghan μίλησαν εξ ονόματός της σε μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας την δική της εκδοχή για τη σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδελφή. Ανέφεραν μάλιστα και μια επιστολή που είχε στείλει η Markle στον πατέρα της τον περασμένο Αύγουστο, όπου, όπως υποστήριξαν, τον παρακαλούσε να βρεθούν και να λήξουν το μεταξύ τους ζήτημα.

Τώρα o Thomas Markle αντεπιτίθεται και θέλοντας να δείξει πως το περιεχόμενο της επιστολής της Meghan δεν ήταν καθόλου συναινετικό, αλλά αντίθετα τον «καταρράκωσε», όπως λέει χαρακτηριστικά, έδωσε ολόκληρη την επιστολή της κόρης του στην Κυριακάτικη «Mail».

Η επιστολή έχει έκταση πέντε σελίδων και είναι γραμμένη από την ίδια τη Meghan. Μεταξύ άλλων κατηγορεί τον πατέρα της ότι έκανε την καρδιά της χίλια κομμάτια με τις συνεντεύξεις που έδωσε στον Τύπο, εφευρίσκοντας ιστορίες γι’αυτήν και με τις επιθέσεις του στον σύζυγό της. Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές της έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέματά τους».

Το γράμμα ξεκινά: «Μπαμπά, με πολύ βαριά καρδιά γράφω αυτό το γράμμα, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί πήρες αυτό το δρόμο, κλείνοντας τα μάτια στον πόνο που προκαλείς». Επίσης στην επιστολή της η Meghan ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας της δεν έκανε ποτέ καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, το τηλέφωνό της παραμένει το ίδιο και δεν βρήκε ούτε κλήση, ούτε μήνυμα από αυτόν τόσο καιρό. Εξάλλου, τόσο ο Harry όσο και εγώ προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, αλλά αρνήθηκες, ενώ τον κατηγορεί πως φέρθηκε αχάριστα, παρά τα χρήματα που του πρόσφεραν και πήρε.

Ο 74χρονος είπε στην «Mail» πως πικράθηκε από τα ψέματα που είπαν οι φίλοι της Meghan γι’ αυτόν και έτσι αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή της κόρης του. Επιμένει πως έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Meghan ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά.