Το στυλιστικό λάθος που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε αυτό το total black look

27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 | Lilipop Team

Από τη fashion editor του Lilipop

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Το όμορφο μοντέλο, που έχει διαγράψει μια ανοδική πορεία στο modelling, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τις ατάκες που έχουν γίνει viral, πέρα από χιούμορ έχει και στυλ, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με τις εμφανίσεις της στο GNTM, αλλά και έξω από αυτό.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε σίγουρα να κλέψει τις εντυπώσεις με το total black outfit, κάνοντας ωστόσο κορίτσια ένα μικρό στυλιστικό λάθος.

Αρχικά θα σταθώ στον υπέροχο συνδυασμό του πουά καλσόν με τη λεπτομέρεια πουά που είχε το πάνω μέρος του φορέματος που επέλεξε να φορέσει. Επίσης με κέρδισε το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα όμως αυτό που με στενοχώρησε ήταν ότι φόρεσε ζώνη! Η ζώνη στο συγκεκριμένο outfit ήταν περιττή καθώς το συγκεκριμένο  φόρεμα ήταν από μόνο του ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Βεβαίως το γεγονός ότι η Ηλιάνα έχει αδύνατη μέση και επίσης το ότι η ζώνη ήταν μαύρη ας πούμε ότι έσωσε την κατάσταση.

Σε περίπτωση κορίτσια που θέλετε να κάνετε κι εσείς ένα παρόμοιο outfit, σέξι και νεανικό ταυτόχρονα δηλαδή, να αποφύγετε τη ζώνη στη μέση. Εκτός κι αν το φόρεμά σας είναι εντελώς σκέτος χωρίς κανένα print.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram