Μια είδηση-βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες αναφορικά με την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Το Τατουάζ”. Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που είχαν οι δημιουργοί της σειράς με τους ιθύνοντες του Alpha, αποφάσισαν να μη υπάρξει τρίτος κύκλος κι έτσι “Το Τατουάζ” αναμένεται να ολοκληρωθεί τελικά στα τέλη Ιουνίου.

Στο e-mail που έστειλαν μάλιστα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου στους συντελεστές έγραψαν μεταξύ άλλων: «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί».

Κι ενώ όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του παραμένει άγνωστο, ο ίδιος αναζητά νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην επόμενη δουλειά του, όπου κι αν είναι αυτή.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου το πρωί της Τετάρτης στα stories στο Instagram…