Μήπως φοβάσαι να μείνεις μόνη;

15 ΜΑΪΟΥ 2019 | Lilipop Team

Πιστεύεις ότι δεν θα άντεχες λεπτό μόνη και έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει σχέσεις, απλά γιατί βρίσκεις βαρετό το να είσαι single; Τότε μάλλον σε τρομάζει η μοναξιά. Εμείς θα σου δείξουμε σημάδια που ενδεχομένως αγνοείς. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις τη μία σχέση μετά την άλλη, μπορείς να παντρευτείς όποτε νιώσεις έτοιμη ή να μην παντρευτείς ποτέ αν δεν θέλεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που έχει σημασία, είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά θες εσύ η ίδια και να μην πιέζεσαι για άλλους. Πώς μπορείς, λοιπόν, να καταλάβεις αν φοβάσαι τη μοναξιά;

Είσαι πάντα σε σχέση

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Φρόιντ για να καταλάβεις πως αν το μοτίβο της ερωτικής σου ζωής δεν έχει διάλειμμα από τις σχέσεις, τότε αυτό σημαίνει πως δεν θέλεις να είσαι μόνη σου. Όταν χωρίζεις, φροντίζεις να καλύψεις το κενό με κάποιον άλλον άνθρωπο κατευθείαν χωρίς να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει.

Δεν διαλέγεις σωστά τους συντρόφους σου

Κάνεις σχέσεις, απλά για να τις κάνεις. Δεν σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι που βάζεις στη ζωή σου, αρκεί να είναι διαθέσιμοι για σινεμά, φαγητό κλπ. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά εξαρτάται πάντα τι ζητάς από εκείνους και τι προσδοκίες δημιουργείς εσύ.

Παραμένεις σε κακές σχέσεις

Μένεις σε μια τοξική σχέση, που σε αγχώνει, σε στεναχωρεί, σε πιέζει και δεν βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου, απλά και μόνο γιατί φοβάσαι να μείνεις μόνη; Τότε χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα και να ζητήσεις βοήθεια.

Διατηρείς επαφές με πρώην

Και όταν λέμε ότι διατηρείς επαφές με τους πρώην σου, δεν εννοούμε ένα τυπικό «γεια», αλλά τους έχεις standby για ένα sexting, ένα ποτό, μια εκδρομή. Οι πρώην είναι πρώην για κάποιο λόγο.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram